Toolkit 1.1.8 and Wireless Network

Discussion in 'C-Bus Toolkit and C-Gate Software' started by Thomas, Oct 4, 2005.

  1. Thomas

    Thomas

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Hi,
    It would appera that installing Toolkit 1.1.8. kills projects with wireless networks. I have noticed thi9s on one of my machines, wasn't sure if it was me, but also on the second machine the same thing. Both are XP SP2. What happens is that a 2-network project, one of which is wireless lands up with just the wired network, showing only the gateway.
    For multi-networks, both wired, no problem.
    This did not present a problem to me, as I make backups, but if I am correct, then please watch out for this.
    Feedback will be appreciated of course.

    Cheers
    Thomas
     
    Thomas, Oct 4, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Thomas

    Duncan

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    925
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salinas de Garci Mendoza, Bolivia
    Will check this this morning.
     
    Duncan, Oct 4, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Thomas

    Duncan

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Messages:
    925
    Likes Received:
    0
    Location:
    Salinas de Garci Mendoza, Bolivia

    Hi Thomas.. this all checked out OK.. If you send in the problem project file we can look into it further.
     
    Duncan, Oct 5, 2005
    #3
  4. Thomas

    Thomas

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Hi Duncan,
    The file is on the way to George.

    Regards
    Thomas
     
    Thomas, Oct 5, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.