SECURITY STATUS_REQUEST

Discussion in 'C-Bus Toolkit and C-Gate Software' started by MHeaton, Dec 21, 2018.

  1. MHeaton

    MHeaton

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Location:
    London
    Hi there,
    I am sending a SECURITY STATUS_REQUEST //project/254/208 1to C-Gate
    I can see a 'Security Unknown Event' in the Toolkit Event Log that corresponds to this
    and I then see a 'Security Status Report 1' coming back from my Comfort alarm in Toolkit which says to me the outbound message is ok.
    However this message does not seem to be coming back to my C-Gate connection at all.

    Is anyone aware of any issues here?

    Thanks
    Mark
     
    MHeaton, Dec 21, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. MHeaton

    Ashley

    Joined:
    Dec 1, 2005
    Messages:
    931
    Likes Received:
    57
    Location:
    Adelaide, Australia
    If you want to receive the status request from the command port you need to enable events. Try EVENT e1
     
    Ashley, Dec 21, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. MHeaton

    MHeaton

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Location:
    London
    Ashley
    Thank you - too many applications and I had forgotten the EVENT command. However I do seem to have to run it at e8 to get the messages.

    Acutally - much better to run with EVENT e0s1 :)

    Regards
    Mark
     
    Last edited: Dec 22, 2018
    MHeaton, Dec 22, 2018
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.