Network Bridge

Discussion in 'C-Bus Toolkit and C-Gate Software' started by airman1, May 18, 2011.

  1. airman1

    airman1

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    If a network bridge is installed do i need to scan each network separately when doing a down load?

    Or will connecting the PCI anywhere on the network enable a scan to take place and view all items on both networks?

    Updated: Helps if I use the search function in the help file properly and also on this forum!!

    Next question: why can't my PCI view both networks then? Topology looks good?

    Will upload a picture of topology tomorrow when I get in the office
     
    Last edited by a moderator: May 18, 2011
    airman1, May 18, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. airman1

    Newman

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Messages:
    2,203
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide, South Australia
    You definitely need to scan each network independently.

    Not really sure what you mean by this. If your PCI is connected to the network at the same spot as in your database and the bridge addresses are all configured correctly you should be able to scan all networks just fine.
     
    Newman, May 19, 2011
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.