error 20046

Discussion in 'C-Bus Toolkit and C-Gate Software' started by new123, Apr 16, 2012.

  1. new123

    new123

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Location:
    kuwait
    I connected a general input to cbus. I could scan it, but I couldnt open it for programming.
    It showed an error box, error 20046.
    The error was 'failed while setting run/halt flag'.
    I replaced the unit with another, but the error was shown again.
    Can anybody point out why this error came?
     
    new123, Apr 16, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. new123

    Newman

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Messages:
    2,203
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide, South Australia
    The most likely cause is that the 24V supply to the unit is not connected. This particular unit requires an external power connection before it can be succesfully programmed.
     
    Newman, Apr 16, 2012
    #2
    1. Advertisements

  3. new123

    Mr Richard

    Joined:
    Nov 10, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    If you are powering it with 24V DC connect the negative supply line to the left terminal. I first tried the other way around and got the 20046 error.
     
    Mr Richard, Oct 30, 2020
    #3
    Mr Mark likes this.
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.