C-gate 408 error

Discussion in 'C-Gate Developers' started by hvyprq, May 13, 2009.

  1. hvyprq

    hvyprq

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I have c-gate running on a linux box. It has been working fine for about a year now. Now when i try and do a command such as "on 254/136/25" which used to work i am getting an error:

    408 Operation failed: //NUNDAH/254/136/25


    Any ideas why this has started happening. If i fiddle around closing the network and doing tree commands i can sometimes get it working again but shortly thereafter will go back to this error. Seems to work on some units but not on others. I'm a bit stumped. :confused: Thoughts ?
     
    hvyprq, May 13, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. hvyprq

    daniel C-Busser Moderator

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    761
    Likes Received:
    14
    Location:
    Adelaide
    hi hvyprq,

    Have you recently upgraded or reinstalled any software on the machine? Toolkit, C-Gate, S+, etc?

    Most likely cause is that the state of the object is not OK - you can see this by doing:

    get 254/136/25 *

    Any further diagnosis is hard without a log.
     
    daniel, May 13, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. hvyprq

    hvyprq

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    You are right.

    The state=error.

    Any ideas how i fix that ?
     
    hvyprq, May 15, 2009
    #3
  4. hvyprq

    daniel C-Busser Moderator

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    761
    Likes Received:
    14
    Location:
    Adelaide
    Hi hvyprq,

    The most likely cause is that C-Gate is not able to sync your network. This may be due to network issues, but we can't rule other causes yet either.

    I have sent you a PM with some diagnostic steps to follow.
     
    daniel, May 18, 2009
    #4
  5. hvyprq

    Jeff

    Joined:
    Feb 21, 2018
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Location:
    New Zealand
    I have the same issue - and cannot find out how to investigate / resolve or fix the issue.

    net list
    > 131 network=254 State=error InterfaceState=running

    tree 254
    - every unit has state=error

    How do I find out what the error is? I have rebooted my Wiser2 several times - the problem goes away for a short while then next day, all tits-up again.

    I am running the C-gate server on Linux.
     
    Jeff, Feb 5, 2019
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.