Simple Scene Trigger

Discussion in 'C-Bus Automation Controllers' started by GlenF, Jul 5, 2020.

  1. GlenF

    GlenF

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    Might be missing something simple here. Is there a way to simply trigger a scene in the SHAC from a button on the screen without having to drop down to the list of scene options. I have a few simple scenes setup and I would like to be able to just hit the button on the screen for each one separately, not pull down a list. I have made a 50x50 button with only one action selector assigned, however, it still pulls down a list of one scene (still 10x10) and then this triggers the scene.

    Thanks
    Glen
     
    GlenF, Jul 5, 2020
    #1
    1. Advertisements

  2. GlenF

    Ashley

    Joined:
    Dec 1, 2005
    Messages:
    1,104
    Likes Received:
    103
    Location:
    Adelaide, Australia
    Don't use a scene button. Just create a button, select the appropriate trigger group then set it up as a preset and select the desired action selector.
     
    Ashley, Jul 5, 2020
    #2
    1. Advertisements

  3. GlenF

    GlenF

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Thanks Ashley, knew it would be something simple
     
    GlenF, Jul 5, 2020
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.