Programming Multiple Matrix Switchers

Discussion in 'Multi-Room Audio (MRA) and MARPA' started by Thomas, Aug 16, 2013.

  1. Thomas

    Thomas

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I have a small issue which I don't seem to be able to resolve after reading through all the app notes and setup instructions.
    The docs indicate that I can program multiple Matrix Switchers off one MARPA project, and there are in fact the tick boxes to select Matrix 1, Matrix 2 or Matrix 3 in the MARPA software.

    Where I seem to be butting my head is the following:

    1. I set up the zone descriptions for Matrix 1.
    2. Then select Matrix 2. This shows the same zone descriptions which I have just done on Matrix 1.
    3. If I now change the descriptions for Matrix 2 the way I want them, they change also for Matrix 1 to what I have done for Matrix 2.

    I'm probably missing something basic, so I would appreciate it if you could point me in the right direction.
     
    Thomas, Aug 16, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. Thomas

    Roosta

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    560
    Likes Received:
    1
    Location:
    Australia
    I believe You need to save each matrix as a different marpa file.. Ie Matrix 1 program, matrix 2 program, etc..
     
    Roosta, Aug 16, 2013
    #2
    1. Advertisements

  3. Thomas

    Thomas

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    Hi Roosta,

    Thank you for your reply.
    I was afraid that it would turn out to be so. Not that it's an issue, but it makes the ticks for the relevant Matrix quite redundant.
     
    Thomas, Aug 16, 2013
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.