Pin code on bell press

Discussion in 'C-Bus Automation Controllers' started by gte242, Aug 12, 2022.

  1. gte242

    gte242

    Joined:
    Apr 7, 2017
    Messages:
    12
    Likes Received:
    3
    Location:
    Poland
    Hi

    Wondering if the pin code is suppose to work on bell press control type. It prompts for pin on normal toggle/ on/off control types but not on bell press. Anybody experienced the same issue? Or is it not suppose to work on that function?
    upload_2022-8-12_9-45-31.png
    Regards

    Gareth
     
    gte242, Aug 12, 2022
    #1
    1. Advertisements

  2. gte242

    ssaunders

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    137
    Likes Received:
    13
    Location:
    Melbourne
    Doesn't work for me either on 1.11.0 firmare. Maybe raise a case with Scheider support.
     
    ssaunders, Aug 14, 2022
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.