Not all Dali lights turn on every time with cbus but do with dali programmer

Discussion in 'DALI Software' started by DazHat, Aug 28, 2018.

  1. DazHat

    DazHat

    Joined:
    Aug 16, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi
    wondering if someone can help me. We have a cbus bus Dali gateway and Dalicontrol with an EDLT and Dali LED lights.
    The lights work fine everytime with DCBM wizard plugged directly into the Dalicontrol .
    When i press a button on EDLT only some of the lights come on, I then press it again and the other lights come on.
    Each time its different lights that come on
    could this be a fault with the c-bus dali gateway as they work fine with a dali switch.
    ps. have tried both line A and B
    Thanks
     
    DazHat, Aug 28, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. DazHat

    Roosta

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    558
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    Hey mate,

    Couple questions..

    How have you got the EDLT controlling the Dali.. ie via scene blasting multiple groups out or via multiple groups or by a single group doing a broadcast or group control on the dali line?
     
    Roosta, Aug 28, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. DazHat

    DazHat

    Joined:
    Aug 16, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    By scene on edlt with multiple groups

    Have tried a broadcast as well from edlt and not all lights coming on
    When broadcast from DCBM all lights come on
     
    DazHat, Aug 28, 2018
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.