Matrix Tuner Preset Channels 5500SHAC

Discussion in 'C-Bus Automation Controllers' started by Daggo, Feb 21, 2018.

  1. Daggo

    Daggo

    Joined:
    Feb 21, 2018
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hi
    I previously had the radio channels set on the C-Touch Screen, but the screen is no longer part of the setup.

    How can i add presets to my 5500SHAC without the use of the old touchscreen.
     
    Daggo, Feb 21, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. Daggo

    Colin

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    5
    Location:
    Australia
    Hi
    Currently the 5500SHAC firmware is not supporting of the Multiroom audio and Media Transport applications.
    This feature is currently under development, and due for release in 4 - 6 weeks,

    IF you PM me, I may be able to share with you a trial build of this firmware in a shorter period of time 1 to 2 weeks.
    Depending on validation.
     
    Last edited by a moderator: Feb 22, 2018
    Colin, Feb 22, 2018
    #2
    Daggo and rikaussie like this.
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.