Logic engine

Discussion in 'General Discussion' started by UK Household Automation, Jul 10, 2005.

  1. UK Household Automation

    UK Household Automation

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    I understand that there is a logic engine in development can you provide further details? availability, price etc
     
    UK Household Automation, Jul 10, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. UK Household Automation

    ashleigh Moderator

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    2,372
    Likes Received:
    14
    Location:
    Adelaide, South Australia
    Logic is shipping in the PAC and Colour Touchscreen.
     
    ashleigh, Jul 11, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. UK Household Automation

    Darren Senior Member

    Joined:
    Jul 29, 2004
    Messages:
    2,361
    Likes Received:
    0
    Location:
    Adelaide, South Australia
    And in HomeGate V3.1 and Schedule Plus V3.1
     
    Darren, Jul 11, 2005
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.