Firmware Update 1.6.0

Discussion in 'C-Bus Automation Controllers' started by daniel, Sep 7, 2018.

  1. daniel

    daniel C-Busser Moderator

    Joined:
    Jul 26, 2004
    Messages:
    760
    Likes Received:
    13
    Location:
    Adelaide
    Hi all,

    A new NAC/SHAC firmware is available for download.

    It includes substantial new features and fixes.

    Please post any feedback you have on this new version!

    Regards,
    Clipsal Software Team
     
    Last edited: Sep 7, 2018
    daniel, Sep 7, 2018
    #1
    Ian likes this.
    1. Advertisements

  2. daniel

    lcrowhurst

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    105
    Likes Received:
    30
    Location:
    Sydney, NSW, Australia
    lcrowhurst, Sep 7, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. daniel

    Damaxx

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    157
    Likes Received:
    12
    Yep - same here. URL control gives the 'r' parameter error.
    Other than that, so far, all good. MQTT still works as does all my MODbus setup.
     
    Damaxx, Sep 8, 2018
    #3
  4. daniel

    NickD Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    1,309
    Likes Received:
    18
    Location:
    Adelaide
    That API has been disabled as it was replaced with a new one, but as far as I know they were only released to certain C-Bus Enabled partners.

    I will have to check if/when/how I can share the new one.

    Nick
     
    NickD, Sep 14, 2018
    #4
  5. daniel

    lcrowhurst

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    105
    Likes Received:
    30
    Location:
    Sydney, NSW, Australia
    Thanks for info, it’s now holding up development of additional features on my app
     
    lcrowhurst, Sep 15, 2018
    #5
  6. daniel

    Damaxx

    Joined:
    May 12, 2008
    Messages:
    157
    Likes Received:
    12
    Any update Nick? Was a great simple interface. If it's been replaced by another, can we get those details?
     
    Damaxx, Sep 25, 2018
    #6
  7. daniel

    PapaSmurf

    Joined:
    Oct 10, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi guys the still seems to be an issue with getting lux readings out of sensors are there any viable work arounds
     
    PapaSmurf, Oct 10, 2018
    #7
  8. daniel

    NickD Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Messages:
    1,309
    Likes Received:
    18
    Location:
    Adelaide
    I'd heard this myself so I tried it... at first after adding the objects they were not refreshed, but once I restarted the controller it worked.

    I'm not sure if this is different to previous behaviour (and if that is the case, why it changed), however it does at least appear to work.

    Nick
     
    NickD, Nov 6, 2018
    #8
  9. daniel

    Ashley

    Joined:
    Dec 1, 2005
    Messages:
    789
    Likes Received:
    31
    Location:
    Adelaide, Australia
    Just thought I'd mention that since I upgraded to 1.6 the time has been fine and it no longer looses trend data which it used to do on a regular basis. :)

    It would be nice if Clipsal would published the new api though :(
     
    Ashley, Nov 8, 2018
    #9
    Damaxx likes this.
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.