CBus Network Connection Issues

Discussion in 'General Discussion' started by Phoneman, Apr 19, 2019.

  1. Phoneman

    Phoneman

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    139
    Likes Received:
    2
    Location:
    Adelaide
    Greetings,

    I am having trouble connecting to my network after a long time without playing.

    I have both a 5500CN and a 5500PC but buggered if I can see or communicate with any of them.

    Is there anything I have missed in the upgrades etc?

    Anyone provide support at an hourly rate?
     
    Phoneman, Apr 19, 2019
    #1
    1. Advertisements

  2. Phoneman

    jboer

    Joined:
    Apr 27, 2012
    Messages:
    388
    Likes Received:
    18
    Location:
    Sydney
    If you are trying the RS232 unit, which USB converter are you using? The Prolific based (the most common type ;-p ) wont work anymore with the current toolkit. See if you can grab yourself a FTDI based one and it will probably work!
     
    jboer, Apr 19, 2019
    #2
    1. Advertisements

  3. Phoneman

    Phoneman

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    139
    Likes Received:
    2
    Location:
    Adelaide
    Link to FTDI based one?
     
    Phoneman, Apr 19, 2019
    #3
  4. Phoneman

    Phoneman

    Joined:
    Aug 19, 2004
    Messages:
    139
    Likes Received:
    2
    Location:
    Adelaide
    Sorted thanks
     
    Phoneman, Apr 20, 2019
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.