C-bus led not illuminated on the control box but "unit" light is flashing

Discussion in 'General Discussion' started by Paul Balsarini, May 26, 2018.

  1. Paul Balsarini

    Paul Balsarini

    Joined:
    May 26, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    My dimmer switches don't work and the switch led's are not illuminated. I can turn the lights on individually on the control panel
     
    Paul Balsarini, May 26, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. Paul Balsarini

    Roosta

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    551
    Likes Received:
    0
    Location:
    Australia
    Hi Paul ,

    Welcome to the forum.

    Sounds to me like you are lacking CBUS power.

    Best to call in a sparky (electrician) familiar with CBUS to have a look and give you options..
     
    Roosta, May 26, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. Paul Balsarini

    lcrowhurst

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    26
    Location:
    Sydney, NSW, Australia
    upload_2018-5-27_10-42-22.png

    Is the Cbus light green on the units? As Roosta said sounds like either a Cbus power issue , may a short causes by a faulty unit or wiring issue
     
    lcrowhurst, May 27, 2018
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.