4 gang switch, serial number not set error

Discussion in 'C-Bus Wired Hardware' started by dsamson, Jun 18, 2013.

  1. dsamson

    dsamson

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    Location:
    Sydney
    Hi,
    I just got a Saturn 4 gang switch which hasn't got the serial no. set.
    When I open the unit GUI, I got the folowing error:
    "The serial number has not been set for this unit. Please return it for the place of purchase for repair."
    I am using Toolkit 1.12.5.
    For some reasons, it is not easy to return it to the place of purchase.

    Can I set the serial number? The box and the unit itself have a sticker with the serial number but our friends from China forgot to load it in.

    If i will ignore this annoying message, will the unit still work? I remember the old C-BUS (1) units did not have serial numbers.

    Any advice?

    Thank you.
     
    dsamson, Jun 18, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. dsamson

    Conformist

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    719
    Likes Received:
    51
    Location:
    Adelaide, South Australia
    No, you must return it to the place of purchase for exchange. Why so difficult to return??
     
    Conformist, Jun 18, 2013
    #2
    1. Advertisements

  3. dsamson

    dsamson

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    Location:
    Sydney
    I bought the unit from EBay.
     
    dsamson, Jun 18, 2013
    #3
  4. dsamson

    Conformist

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    719
    Likes Received:
    51
    Location:
    Adelaide, South Australia
    OK... I'll PM you
     
    Conformist, Jun 19, 2013
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.