C-Bus Forums  

Go Back   C-Bus Forums > General > General Discussion

The C-Bus Community Forums is place where C-Bus users can share information and help others with C-Bus. From time to time you will see Clipsal staff on the forums, but this is not an official support channel. If you really need help contact the official support services of Clipsal. More information about the purpose of this forum is available here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30 Aug 05, 09:39 AM
1JL 1JL is offline
New Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 23
Default Indoor Occupancy Sensor

Hi folks, I'm looking for a bit of help please. I have 2 standard indoor occupancy sensors I installed on a network but i can't get the led to light up. Toolkit acknowledges that they are on the network and there are 2 switches after the sensors on the network are working. The led on one did come on for a wee bit but then went off. I have tested a multi sensor in their place and it works no problem. Both sensors are from the same batch......do you think they are fault sensors or is there any other reason for it behaving this way???? thanx in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 30 Aug 05, 10:02 AM
Newman's Avatar
Newman Newman is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Adelaide, South Australia
Posts: 2,214
Default

Do they actually work? If you assign a group address to the PIR functions does the PIR actually work, i.e. run timers, turn on and off groups etc?

Given that you said you tried a Multisensor and it worked fine I gather that you are referring to the 5753L indoor 360 degree sensor?
__________________
Newman
Reply With Quote
  #3  
Old 30 Aug 05, 01:12 PM
rhamer's Avatar
rhamer rhamer is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 473
Default

Try adjusting the light level adjustment under the front cover.

I think thay come turned all the way to one end.

I had a simmilar problem with 4 brand new ones.

Rohan
__________________

Makers of the Translink C-Bus Gateway
for the Apple iPad, iPhone and iPod Touch.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
trigger scene throught outdoor sensor ADL General Discussion 2 27 Jun 07 06:25 PM
Sensor 5751L switching problem harks98 C-Bus Wired and other Hardware 6 23 Jun 06 10:04 AM
Temp Sensor enable Bruce M General Discussion 4 22 Aug 05 01:42 PM
Light sensor for Comfort theboyg C-Bus Wired and other Hardware 5 05 Aug 05 11:26 PM
C-Bus : Poll a C-Bus Temperature Sensor ashleigh Quick Tutorials (Read Only) 0 27 Jun 05 04:50 PM


All times are GMT +10.5. The time now is 06:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.